13.3 C
Lloret de Mar

Avui s’obren les inscripcions per als cursos que organitza el Puntet

Avui s'han obert les inscripcions per als cursos que organitza el Puntet aquesta temporada. L'oferta segueix la mateixa línia que els últims anys.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Avui s’han obert les inscripcions per als cursos que organitza el Puntet aquesta temporada. L’oferta segueix la mateixa línia que els últims anys. El tècnic de joventut, Carles Carbonell, ha recordat que, organitzats per l’Ajuntament, s’oferiran els tallers de massatges, de cuina, de creixement personal i de màgia.

A més, el Puntet també ofereix diferents cursos organitzats per entitats. En aquest sentit, aquest any hi ha una novetat: els cursos de fotografia aniran a càrrec de Montphoto.

Una altra de les novetats és un taller del que s’anomena Hackathon. El concepte va néixer la idea de lligar hackers i maratons, de manera que un grup d’informàtics es reunien les hores que fes falta per desenvolupar un software. Això s’ha transportat al món de l’emprenedoria i la innovació i el curs que ofereix el Puntet és una marató de 24 hores per solucionar problemes de negocis lloretencs. En aquest cas hi ha dotze places, obertes a joves amb un títol universitari o que l’estiguin cursant i que tinguin entre 20 i 30 anys. El taller anirà a càrrec de Sánchez Brugarolas.

Una altra de les ofertes és el curs de monitor d’activitats en el lleure, que ja fa molts anys que acull el Puntet. Aquest és l’únic cas que té limitació d’edat, ja que cal ser major d’edat per poder-s’hi apuntar. La resta de cursos estan oberts a totes les edats, tot i que es recomana a partir dels quinze anys.

Els interessats en apuntar-se a algun dels cursos s‘han d’adreçar a qualsevol dels dos Puntets, donar les dades i fer el pagament.

spot_img

El + Vist