16.8 C
Blanes
Els bombers a la platja de Fenals

Els Bombers escullen Fenals per a una de les imatges del calendari solidari del 2018

Els Bombers van impulsar aquesta campanya el 2011 amb la voluntat de recaptar diners per destinar a la beca que concedeix l'Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació de malalties infantils.

Els bombers a la platja de Fenals

Darreres Notícies

Fenals ha estat l’escenari de la segona sessió fotogràfica que han fet els Bombers per al calendari solidari del 2018, que té l’objectiu de recaptar fons per a la beca que concedeix l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació en malalties infantils.

Segons l’Agència Catalana de Notícies, els protagonistes de la fotografia d’aquest dissabte han estat dos nens i una nena que acompanyen un grup de Bombers del parc de Lloret de Mar. Tots ells han escenificat la plantada d’una bandera verda, indicadora de l’estat de la mar, a la sorra de la platja. La posada en escena ha estat inspirada en la històrica fotografia del 1945 Alçant la bandera a Iwo Jima del fotògraf Joe Rosenthal. La instantània mostra militars americans alçant una bandera al Japó durant una batalla de la Segona Guerra Mundial.

circo de las estrellas

Els fotògrafs d’aquest dissabte han estat Joan Castro Folch i Jordi Ribot Puntí, d’Iconna Serveis de Comunicació, que dóna suport al projecte. Ambdós treballen com a fotoperiodistes des de fa més de 15 anys i han guanyat el guardó d’aquesta secció dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local en més d’una ocasió.

La temàtica comuna a totes les fotografies que conformaran el calendari Bombers amb causa del 2018 serà la prevenció i els consells de seguretat en diversos àmbits. L’objectiu és conscienciar la població de la importància de tenir en compte aquestes indicacions en les seves activitats quotidianes per tal de prevenir el màxim d’accidents.

El tret de sortida a les sessions de fotos es va donar el 7 de maig a Sant Jordi de Cercs en el marc de la cursa solidària de muntanya “Bombers amb causa”. La propera sessió serà a Roses el 8 de juny, amb 3 nens com a protagonistes i Robin Townsend, fotoperiodista de l’agència EFE, com a fotògraf.

Els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu col•laboren en aquest projecte solidari des del 2011, arran de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat. El 9 de maig, el conseller d’Interior, Jordi Jané, va lliurar a l’Hospital Sant Joan de Déu un xec per valor de 62.602 euros corresponents als fons recaptats amb les vendes del calendari solidari del 2016. En els últims sis anys, aquest projecte solidari, ha permès recaptar més de 330.000 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist