Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Aparador vivent a la Night Shopping

Bones valoracions del Formula Weekend i la Night Shopping, que l’any que ve podrien anar per separat

L'Ajuntament estudiarà la demanda dels comerciants, que volen que els dos esdeveniments es facin en caps de setmana separats.

Aparador vivent a la Night Shopping

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El públic ha respost i ha omplert els carrers de Lloret de Mar aquest cap de setmana, marcat pel Formula Weekend i la Night Shopping. Una combinació que ha atret els amants del motor i també molts veïns de Lloret i rodalies.

La Lloret Night Shopping ha comptat amb ofertes especials als establiments, música en viu al carrer, performances, desfilades de moda, demostracions de ball de les associacions, gastronomia i molta animació al carrer. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, assegura que la Night Shopping és una cita molt esperada pels lloretencs i, un any més, ha estat un èxit.

Orobitg ha afegit que, de cara a l’any que ve, estudiaran la demanda de l’associació de comerciants, que vol que la Night Shopping i el Formula Weekend es facin en caps de setmana diferents.

Pel que fa al Formula Weekend, el regidor també està molt satisfet de la resposta rebuda i ara caldrà analitzar si el canvi d’emplaçament al pàrquing de Sa Caleta ha funcionat bé. Les primeres valoracions són molt positives.

El públic ha pogut gaudir, entre altres coses, d’espectaculars demostracions de cotxes i motos, en el cap de setmana que el circuit de Catalunya ha acollit el Gran Premi de Formula 1.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".