24.8 C
Lloret de Mar
Una de les mones del Rotary Club

Bunyolada i mona de Pasqua, com cada Setmana Santa, al Casal Municipal de la Gent Gran

Els bunyols es menjaran Divendres Sant i la mona, entregada pel Rotary Club, Dilluns de Pasqua.

Una de les mones del Rotary Club

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran celebrarà la Setmana Santa amb dos actes ben especials i tradicionals: una bunyolada, Divendres Sant, i el repartiment de la mona, Dilluns de Pasqua.

Per al primer, que serà aquest divendres a les 5 de la tarda, és necessari comprar un tiquet de manera prèvia. Els bunyols s’acompanyen amb una copa de moscatell o un refresc, tal com ha explicat Margarita Rodríguez, coordinadora del Casal.

El segon dels actes arribarà dilluns, amb l’entrega d’una mona per part del Rotary Club, una tradició que es manté des de fa molts anys. L’acte serà a les 12 del migdia. Es tracta d’una mona gegant, elaborada en forma de pastís i acompanyada d’ous de xocolata, de la qual es calcula que sortiran unes 400 racions. Margarita Rodríguez explica que el format de la mona ha anat variant amb el pas dels anys.

L’acte d’entrega de la mona serà a les 12 del migdia, amb la presència de representants del Rotary Club, del Casal Municipal de la Gent Gran i de l’Ajuntament. A la tarda, a partir de les 5, es repartiran les racions als usuaris de l’equipament.

spot_img

El + Vist