18.8 C
Lloret de Mar
Els bombers t'acompanyen a donar sang

Campanya de donació de sang amb la col·laboració dels Bombers

Hi haurà un bus a l’avinguda del Rieral, davant de l’Hotel Olympic, matí i tarda, i es faran diferents exhibicions d'excarceració i de la policia canina.

Els bombers t'acompanyen a donar sang

Darreres Notícies

Els bombers de Lloret de Mar col·laboren avui dilluns amb una campanya de donació de sang aquí a la vila. Hi haurà un bus a l’avinguda del Rieral, davant de l’Hotel Olympic, matí i tarda, de deu a dues i de quatre a vuit.

Un representant de l’associació de bombers de Lloret, Ulisses Arieta, destaca que, com fan cada any en aquesta campanya, per cridar l’atenció de la gent faran dues exhibicions d’excarceració.

“Farem dues exhibicions d’excarceració, és a dir, simularem l’extracció d’una víctima d’accident de trànsit entre dos vehicles, podreu veure com treballem en aquests casos, quines eines fem servir i quines tasques fem”

Ulisses Arieta
Bombers fent una exhibició d'excarceració a Lloret
Bombers fent una exhibició d’excarceració a Lloret

La primera exhibició dels bombers serà les 12.45 hores i la segona, a les 17 hores. A més, a les 16.40 hores, hi haurà una exhibició de recerca de la policia canina.

Per a més informació, es poden consultar als perfils de Twitter i Instagram de l’Associació de Bombers de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist