26.6 C
Lloret de Mar
Laso, Villanueva, Albiol i Salmerón

Catalunya Sí que es Pot defensa fer una política per a les persones i no les multinacionals

D'altra banda, la coalició es manifestarà aquest dimarts davant del CAP en contra del tancament del servei d'urgències nocturnes.

Laso, Villanueva, Albiol i Salmerón

Darreres Notícies

Fer política al servei de les persones i no a les necessitats de les multinacionals. Aquesta és una de les conclusions de la xerrada titulada Què és el Tractat de Lliure Comerç entre els Estats Units i Europa, que s’ha dut a terme aquest dilluns al vespre a Lloret, a càrrec de Marina Albiol, diputada d’Esquerra Unida al Parlament Europeu.

Per Albiol, aquest decret té com a principal objectiu blindar, des del punt de vista jurídic, les empreses més poderoses del món perquè aquestes puguin operar amb plena llibertat i sense mecanismes de control.

D’altra banda, la coalició Catalunya Sí que es pot convida als lloretencs a participar en una concentració, aquesta tarda, per manifestar el seu rebuig frontal al tancament del servei d’urgències nocturnes al CAP del municipi. El número 6 de la llista per Girona, Cristóbal Laso, ha censurat l’actitud de CiU en aquesta qüestió perquè, segons ha assegurat, són els responsables de les retallades en l’àmbit de la sanitat.

La convocatòria serà a partir de tres quarts de vuit del vespre just davant de l’equipament, situat al carrer Girona.

spot_img

El + Vist