13.7 C
Blanes
Campanya CDC

CDC decidirà com encarar el seu futur en una consulta aquest dissabte

Es farà a les diferents seus del partit arreu de Catalunya, entre les quals hi ha la de Lloret. També es votarà el candidat per a les generals del juny.

Campanya CDC

Darreres Notícies

CDC organitza una doble consulta aquest dissabte entre els seus militants i simpatitzants. El president de el partit polític a Lloret, Albert Robert, ha explicat que, d’una banda, es faran les primàries per escollir el candidat del 26 de juny i, de l’altra, es decidirà quin rumb ha de seguir la formació a partir d’ara.

Albert Robert ha argumentat que ara és època de canvis i que són els militants els que han de decidir quin pes han de tenir aquests canvis.

A Lloret, hi ha una seixantena de militants que podran votar aquest dissabte. A més, també ho podran fer els simpatitzants, tot i que serà en una urna a part amb una finalitat informativa, ja que l’únic vot vinculant serà el dels militants.

Les votacions es faran aquest dissabte, a la seu de CDC, a la plaça del Mil•lenari, de deu a una i de cinc a dos quarts de vuit. I dissabte mateix es preveu fer públics els resultats arreu de Catalunya.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist