4.8 C
Lloret de Mar
Candidats gironins al Congrés i el Senat

CDC de Lloret preferiria renovar el partit, tot i que la formació es refundarà

D'altra banda, Francesc Homs ha obtingut prop del 80% de suport per ser el candidat el 26-J i el lloretenc Romà Codina tancarà la llista convergent per al Senat.

Candidats gironins al Congrés i el Senat

Darreres Notícies

Tot i que la majoria de militants de CDC d’arreu de Catalunya aposten per crear una nova formació política, a Lloret la majoria van votar renovar el partit sense canviar-ne la base.

Ho ha explicat el president de CDC a Lloret, Albert Robert, que ha afegit que van votar una seixantena de persones, dels quals 40 eren militants i la resta, simpatitzants. Pel que fa al candidat per a les eleccions del 26 de juny, una clara majoria va apostar per Francesc Homs, igual que a nivell general.

Arreu de Catalunya, dos terços dels votants que van prendre part a la jornada participativa de dissabte passat per decidir el futur de Convergència van optar per la creació d’una nova formació política, amb un resultat que voreja el 70%, mentre que el 30% restant de militats i participants van votar per la “renovació” del partit.

D’altra banda, prop del 80% dels votants van escollir Francesc Homs com a cap de llista per a les eleccions del 26 de juny. Una decisió que, segons Albert Robert, beneficia Lloret perquè amb Homs al capdavant el lloretenc Romà Codina serà el tercer de Girona a la llista convergent per al Senat.

Tot plegat són els resultats de l’anomenat superdissabte, que, com hem explicat, també es va fer a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist