11.1 C
Lloret de Mar

El Cercle Podem de Lloret es dissol i ELLSSP seguirà sense canvis al municipi

Des de Lloret es considera que la direcció estatal té un funcionament "antidemocràtic i classista". El regidor d’ELLSSP, Paulino Gracia, lamenta que la formació s’hagi convertit en un "partit tradicional".

Paulino Gracia, avui als estudis
Paulino Gracia, avui als estudis

Darreres Notícies

Es dissol el cercle de Podem a Lloret de Mar i ho fa de manera molt crítica amb la direcció estatal. Gairebé quatre anys després de la seva creació i davant dels fets ocorreguts en les últimes setmanes, la majoria de membres de Podem a Lloret han decidit dissoldre el cercle. De fet, des de Lloret es considera que la direcció estatal té un funcionament “antidemocràtic i classista”. El regidor d’ELLSSP, Paulino Gracia, lamenta que la formació s’hagi convertit en un “partit tradicional”.

Els representants a la vila afegeixen que s’acaba de nomenar una gestora a dit, que no reconeixen, i asseguren que no pensen fer campanya per a la candidatura de Catalunya en Comú-Podem de cara al 21 de desembre.

Paulino Gracia remarca que la gràcia que tenia Podem quan es va crear era, precisament, la manera de funcionar. Un funcionament que creu que és necessari, però que el partit ja no predica.

Paulino Gracia apunta que arreu de Catalunya ja s’han dissolt 35 cercles i que hi ha altres comunitats autonòmiques on la formació també trontolla. Tot plegat genera una sensació de tristesa molt gran al regidor lloretenc.

A nivell local, cal tenir en compte que la dissolució del cercle no canvia res i, per tant, la formació seguirà treballant amb normalitat com ha fet fins ara.

La decisió de dissoldre el Cercle Podem a Lloret arriba dies després que el seu cap visible i regidor a l’Ajuntament, Paulino Gracia, deixés la direcció del partit a Catalunya, per discrepàncies amb la cúpula estatal, igual que va fer Albano Dante Fachín. De fet, són dues de les persones que han creat la plataforma Som Alternativa i que esperen acabar convertint en un nou partit polític.

De moment, no es presentaran a les eleccions del 21-D i en els propers dies decidiran si demanen el vot per a algun partit en concret.

spot_img

El + Vist