11.7 C
Lloret de Mar
Baltrons i Dulsat (CiU)

CiU vol convertir Lloret en una ciutat intel·ligent

En aquesta línia, vol crear una aplicació gratuïta, anomenada “Cuidem Lloret”, que fomentarà la interacció entre els ciutadans i l’administració local.

Baltrons i Dulsat (CiU)

Darreres Notícies

Fer arribar a l’ajuntament de forma immediata una fotografia d’una vorera malmesa, conèixer en temps real la disponibilitat dels aparcaments de les zones blaves o ampliar la xarxa wifi en els principals equipaments i les platges.

Aquestes són algunes de les mesures que, des de la candidatura de Jaume Dulsat, es volen implantar per convertir Lloret en una ciutat intel·ligent. Lluïsa Baltrons, número 3 de la llista, assegura que la formació crearà una aplicació gratuïta, anomenada “Cuidem Lloret”, que fomentarà la interacció entre els ciutadans i l’administració local.

En aquest sentit, Baltrons ha destacat que la Diputació de Girona ha concedit una subvenció d’11.500 euros per facilitar la integració de les noves tecnologies a la vila. Per la seva part, Jaume Dulsat defensa que aquestes propostes es poden fer realitat.

Dulsat i l’equip que l’acompanya han fet campanya, aquest dimecres, a diferents barris del municipi. A banda d’explicar els diversos punts del programa, el candidat ha fet una crida a la participació massiva aquest diumenge.

spot_img

El + Vist