7.3 C
Lloret de Mar

El Club d’Economia rebrà Octavi Bono, director general de Turisme, aquest dijous

L'entitat l'ha convidat a un sopar-col·loqui per parlar de turisme, tant en l'àmbit lloretenc com general.

Octavi Bono
Octavi Bono

Darreres Notícies

Octavi Bono, director general de Turisme, serà demà a Lloret, per assistir al sopar-col•loqui del Club d’Economia. Es tracta d’un acte reservat als socis del club, en què hi assistiran l’alcalde Jaume Dulsat, Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria, i Cristina Cabañas, presidenta del Club d’Economia.

servicios profesionales jimenez

El nou director general de la cadena hotelera Guitart, Roberto Torregrosa, ha explicat que s’aprofita l’assemblea de l’entitat per convidar personalitats destacades, com és el cas d’Octavi Bono.

Roberto Torregrosa ha explicat que en la majoria de col•loquis que organitza el Club d’Economia es parla de turisme perquè és el principal motor econòmic del municipi. Pel que fa a aquesta temporada, les sensacions són molt positives.

El sopar-col•loqui del Club d’Economia es farà demà dijous, a partir de dos quarts de nou del vespre, a l’hotel Guitart Central Park.

D’altra banda, de cara a dissabte, el Palas Atenea acull una festa titulada La nit de la neu. A banda de sopar i ball, es farà un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’aparthotel que el grup Guitart té a la Molina.

La sala Palas Atenea, que va obrir les portes fa trenta anys, ha estat reformada de dalt a baix.

spot_img

El + Vist