10.1 C
Lloret de Mar
Donació d'aliments, dies enrere, al CDA per part dels veïns de Lloret de Dalt.

Comença el Gran Recapte d’aliments, amb recollida física i virtual a Lloret

Entre avui i dilluns hi haurà caixes de recollida repartides en diferents indrets de pas, com la policia local, les escoles o el casal de la gent gran.

Donació d'aliments, dies enrere, al CDA per part dels veïns de Lloret de Dalt.

Darreres Notícies

Avui ha començat el Gran Recapte d’Aliments per ajudar les famílies més necessitades, tenint en compte que la demanda d’ajuda ha pujat un 35% a Catalunya durant la pandèmia.

En el cas de Lloret de Mar, es pot col·laborar de dues maneres: fent donacions econòmiques per comprar aliments a través de la página web del Gran Recapte o en els supermercats, on hi ha voluntaris.

Però també se suma la via física, que consisteix en comprar aliments i portar-los al Centre de Distribució (CDA) que hi ha al pavelló municipal d’esports.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, fa una crida a la participació. Argumenta que “a Lloret tenim una gran necessitat, és important conscienciar la gent perquè hi participi, via digital o portant aliments al CDA”.

Cal tenir en compte que aquest servei, que gestiona Càritas, atén ara mateix 800 famílies, que depenen del CDA per tenir un plat a taula.

Actualment fan falta aliments de la cistella bàsica, productes d’higiene, per a infants i també de Nadal, com torrons, cava, xocolatines o polvorons.

La cistella de recollida de menjar, ubicada avui al Casal de la Gent Gran
La cistella de recollida de menjar, ubicada avui al Casal de la Gent Gran

Per tal de facilitar la donació dels aliments, entre avui i dilluns hi haurà caixes de recollida repartides en diferents indrets de pas, com la policia local, les escoles o el casal de la gent gran. El Gran Recapte comença avui, 19 de novembre, i s’allarga fins el dia 27.

Aquesta doble via per col·laborar amb el Gran Recapte ja es va dur a terme l’any passat a Lloret, amb un bon funcionament.

spot_img

El + Vist