26.3 C
Lloret de Mar
Cartell

El Consell Comarcal convoca la 12a edició de la Beca de Recerca La Selva

L'objectiu és promoure la realització de treballs d'investigació en ciències socials i humanes en l'àmbit històric de la Selva. La dotació és de 5.000 euros.

Cartell

Darreres Notícies

El Consell Comarcal ha convocat una nova edició de la Beca de Recerca La Selva, organitzada pel Centre d’Estudis Selvatans i coordinada per l’Arxiu Comarcal de la Selva, amb el suport de la Diputació de Girona.

Aquesta beca -que enguany arriba a la dotzena edició– té com a objectiu promoure la realització de treballs d’investigació en ciències socials i humanes en l’àmbit històric de la Selva.

La beca s’atorga al millor projecte inèdit de recerca en els camps científics que inclou l’enunciat, preferentment història i geografia, però també antropologia, sociologia, economia, dret, filologia, art i altres. El projecte s’ha de referir a l’àmbit territorial de la comarca històrica de la Selva o també als territoris veïns que hi hagin tingut una relació intensa.

La dotació de la beca és de 5.000 euros, que es faran efectius en tres parts: un 25% en el moment de resoldre’s la concessió; un altre 25% a la meitat del termini de realització del treball, quan s’hagi presentat i valorat la memòria sobre l’estat de la investigació; i la resta (el 50%) una vegada finalitzat el treball i després que el jurat n’hagi dictaminat la qualitat.

Hi poden optar tots aquells investigadors que, de forma individual o col·lectiva, presentin una proposta de recerca d’acord amb les bases. El termini de presentació de sol·licituds acaba 5 de febrer. Per a més informació, podeu consultar el web del consell comarcal de la Selva.

spot_img

El + Vist