16.5 C
Lloret de Mar

El conseller d’Interior inaugurarà la caserna de la Policia Local de Lloret

Es farà demà dissabte i la policia local aprofitarà per manifestar-se i reclamar millores salarials i increment d'efectius.

Darreres Notícies

El conseller d’Interior, Jordi Jané, serà demà a Lloret de Mar amb motiu de la inauguració oficial de la caserna de la policia local i de protecció civil. Jané encapçalarà una nodrida representació d’autoritats convidades, entre membres de la Generalitat, de diversos cossos de seguretat i de l’Ajuntament.

La inauguració d’aquest 30 d’abril consisteix en la descoberta de la placa a l’entrada, la visita de les instal•lacions i els posteriors parlaments al ‘hall’ d’entrada d’aquest edifici de 3.500 metres quadrats, repartits en quatre plantes, una d’elles subterrània.

Els policies locals han anunciat que aprofitaran l’acte per manifestar-se, reclamar millores salarials i l’augment de més efectius. Ja ho van fer en el ple de dilluns passat, amb pancartes i samarretes reivindicatives sota el lema La policia en lluita i repetiran la queixa demà, segons un comunicat.

Recordem que la caserna acull un centenar d’agents, entre policies locals i protecció civil, des que va obrir les portes el passat mes d’octubre a l’avinguda de les Alegries. L’edifici, amb una façana exterior singular, en forma d’un gran triangle, ha costat 3 milions i mig d’euros.

El regidor de Seguretat, Josep Lluís Llirinós, anuncia que la inauguració començarà a les onze del matí i que el proper pas és fer una jornada de portes obertes.

L’acte d’aquest dissabte comptarà amb la presència del conseller d’Interior, Jordi Jané; d’Eudald Casadesús, delegat territorial de la Generalitat a Girona; Albert Ballesta, director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona; i Begoña Curto, subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, entre d’altres, a més de l’alcalde Jaume Dulsat i dels regidors de l’Ajuntament de Lloret.

Seguirem la inauguració de la caserna de ben a prop i us informarem puntualment a través de les xarxes socials de la ràdio.

spot_img

El + Vist