Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar
Una ambulància pediàtrica per dins

Es desestima la urgència de la moció d’ICV-EUiA per demanar una ambulància pediàtrica

La coalició haurà d'esperar al ple del febrer per presentar la moció. Sí que presenta una moció perquè s'arrangi un aparcament a Can Ballell.

Una ambulància pediàtrica per dins

Darreres Notícies

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

Tots els grups municipals, excepte ELLSSP, han desestimat la urgència de la moció que ICV – EUiA pretenia presentar al ple de dilluns vinent. La coalició pretenia reclamar a Salut una ambulància pediàtrica a les comarques gironines, però la moció ha estat rebutjada pel fet de ser presentada a última hora, ja que la resta de partits n’han desestimat la urgència.

La moció la motivava la trista mort d’una nena de 8 anys, el cap de setmana passat, a l’hospital comarcal de Blanes, mentre esperava aquest tipus d’ambulància. Miguel Gracia, regidor d’ICV – EUiA, argumenta que aquest cas ha estat la gota que vessa el got.

Segons Miguel Gracia, els va sorprendre molt que la resta de grups els titllessin de populistes i no donessin suport a presentar la moció amb urgència al ple de dilluns.

Per tant, ICV-EUiA haurà d’esperar al ple del mes que ve per presentar la moció. Tot i així, el diputat de Catalunya Sí Que Es Pot Marc Vidal ha demanat la compareixença del conseller de Salut, Antoni Comín, perquè doni explicacions del cas.

Pel que fa al ple de dilluns vinent, ICV – EUiA sí que presentarà una moció per poder arranjar una zona com a aparcament al barri de Can Ballell. La meitat de la zona ja és municipal i la coalició demana que l’Ajuntament arribi a un acord amb el propietari de l’altra part del terreny.

Per tant, la idea és que se cedeixi aquest solar a l’Ajuntament perquè l’arregli, ja que s’utilitza de manera habitual pels veïns del barri de Can Ballell, una zona on costa aparcar perquè pocs edificis tenen un pàrking particular.

El ple se celebra dilluns vinent, a les sis de la tarda, com és habitual.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.