Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar
Donació de sang al teatre, divendres passat

El Banc de Sang recull 166 donacions a la campanya de Lloret de Mar

Tant al teatre com al centre cívic del Rieral es van superar les previsions i també cal destacar que hi va haver 13 persones que van donar sang per primer cop.

Donació de sang al teatre, divendres passat

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

Bones valoracions de la campanya de donació de sang que es va fer divendres passat a Lloret de Mar. Al teatre es van aconseguir 121 donacions i al centre cívic del Rieral, 45. A més, hi va haver 11 oferiments. La tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta, destaca, també, que hi va haver 13 persones que van donar per primera vegada.

Des del Banc de Sang i Teixits destaquen la col·laboració de tres centres escolars de Lloret per fer difusió de les jornades de donació de sang a la vila.

Després d’una crida d’urgència des del Banc de Sang, aquest cap de setmana s’han recuperat una mica les reserves. Ara n’hi ha per uns 6 o 7 dies, quan l’ideal seria d’uns nou dies. Pel que fa als grups 0- i A-, n’hi ha per tres o quatre dies. Tot i així, Meritxell Casacuberta recorda que l’important és que hi hagi constància en les donacions.

Les persones que no van poder col·laborar amb la campanya de divendres passat, poden donar sang a l’hospital Josep Trueta de Girona cada dia de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. I també el dissabte al matí.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.