4.2 C
Blanes
El bus de la campanya, aquest estiu (Banc de Sang)

El Bus del Banc de Sang serà a Lloret, aquest dimarts a la tarda

Estarà obert tant a turistes com a veïns, demà a la tarda, de 17 a 21 hores, a prop del Museu del Mar.

El bus de la campanya, aquest estiu (Banc de Sang)

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull el Bus del Banc de Sang aquest dimarts a la tarda. Serà al passeig Verdaguer, a prop del Museu del Mar, de cinc de la tarda a nou del vespre.

La promotora del Banc de Sang a Girona, Meritxell Casacuberta, explica que amb aquesta visita, es tanca la campanya d’estiu, en què el bus ha recorregut tota la Costa Brava. L’objectiu és passar per destinacions turístiques, amb l’objectiu de captar, sobretot, donacions de visitants, però també de veïns de la vila.

“Volem recollir les donacions de tota aquella gent que pot estar estiuejant aquí Lloret, en aquest cas, ens acostem a les costes per facilitar la donació al turista que ve a visitar-nos”

Meritxell Casacuberta

Com diem, el bus ha passat pels diferents municipis de l’Empordà i la Selva marítima i la de Lloret serà l’última parada. De moment, les valoracions són molt positives.

“Ens està funcionant molt bé, estem molt contents, hem aconseguit bastants donants nous i hem recuperat fins i tot gent que feia temps que no donava”

Meritxell Casacuberta

El bus serà a prop del Museu del Mar, demà dimarts a la tarda, de cinc a nou.

Recordem que per donar sang cal tenir entre 18 i 70 anys, un bon estat de salut, pesar més de 50 quilos i les dones no poden estar embarassades. A més a més, hi ha altres casuístiques concretes que controlen els professionals que acompanyen el bus, que responen a qualsevol dubte al respecte.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist