13.2 C
Lloret de Mar

El CAC atorga una llicència d’FM a Radio Tele Taxi

El Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) ha adjudicat 22 llicències de ràdio en Freqüència Modulada, a través d’un concurs al qual s’havien presentat 224 sol•licituds que va rebre. A Lloret, s’ha donat una freqüència a Radio Tele Taxi, que també n’ha aconseguit una a Tortosa – Montcaro. Les llicències s’han adjudicat per un termini de […]

Oficines del CAC, a Barcelona
Oficines del CAC, a Barcelona

Darreres Notícies

El Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) ha adjudicat 22 llicències de ràdio en Freqüència Modulada, a través d’un concurs al qual s’havien presentat 224 sol•licituds que va rebre. A Lloret, s’ha donat una freqüència a Radio Tele Taxi, que també n’ha aconseguit una a Tortosa – Montcaro.

Les llicències s’han adjudicat per un termini de 15 anys amb possibilitat de renovació.

Pel que fa a la resta de llicències, l’empresa Radiocat XXI n’ha aconseguit nou (Berga – Figuerassa, Igualada, Guardiola, Sant Celoni – Montseny, Cervera, Solsona – Olius, Sort – Soriguera, Montblanc – Figuerola i Vendrell – Baix Penedès), Sistema Català de Radiodifusió sis (les de Sant Pere de Ribes – Montgròs, Calonge – Platja d’Aro, Olot, Portbou – Colera, Ripoll i Vielha – Eth Aro), Montcau Produccions dues (Vic – Collsuspina i Tremp) igual que Catbroadcast Publicitat (Puigcerdà – Alp i Tremp) i Asociación Cultural Radio Adventista España n’ha aconseguit una, a Pont de Suert.

spot_img

El + Vist