10.8 C
Lloret de Mar

El cadet de Santa Cristina guanya la primera regata de la Lliga de Llagut Català

Es va disputar el cap de setmana passat a Arenys de Mar. De Lloret, hi van participar tres tripulacions més de Santa Cristina i dues de Pescadors.

El Club Rem Santa Cristina a la regata
El Club Rem Santa Cristina a la regata

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina va guanyar una de les regates de la primera jornada de lliga de Llagut Català, disputada aquest passat cap de setmana a Arenys de Mar. L’entitat lloretenca, que va participar amb quatre tripulacions, va aconseguir el triomf amb un dels dos equips cadets de l’escola. L’altre cadet va obtenir un meritori tercer lloc.

Els resultats no van ser tan bons amb els conjunts veterans. En homes van acabar vuitens i en dones van acabar en la dotzena posició, tal com ha detallat la presidenta del Club Rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou.

L’entitat, que no ha pogut presentar equips sènior, afronta aquesta lliga de Llagut Català amb la intenció de consolidar els quatre conjunts amb els què participa: els dos cadets de l’escola i els dos veterans.

La regata també va comptar amb la presència del Club Rem Pescadors. L’entitat va obtenir un onzè lloc amb el sènior masculí i una sisena posició amb el sènior femení. El millor resultat el van aconseguir amb les Cadets, que van ser segones. Ho ha explicat el vicepresident del club, Daniel Morato.

Des de Pescadors afronten aquesta lliga amb ganes de gaudir del rem i aconseguir els millors resultats possibles, tot i que reconeixen que és complicat.

La pròxima regata serà el 30 de juny, a Lloret de Mar, amb l’organització a càrrec del Club Rem Pescadors. La resta de seus de la lliga seran, per aquest ordre, Flix, Mataró, Sant Antoni de Calonge i Deltebre. El Campionat de Catalunya se celebrarà el 31 d’agost, a Sant Jaume d’Enveja.

spot_img

El + Vist