29.1 C
Lloret de Mar
La regidora de Benestar i Família i la presidenta de Càritas al CDA

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

La regidora de Benestar i Família i la presidenta de Càritas al CDA

Darreres Notícies

El CDA ha pogut atendre tota la demanda que ha tingut, malgrat que s’ha triplicat en l’últim any. Aviat farà un any que va esclatar la pandèmia a Catalunya i la crisi sanitària va derivar en una crisi social i econòmica que va fer incrementar exponencialment els usuaris Centre de Distribució d’Aliments. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, confirma que s’ha triplicat.

“Fins avui a dia el programa ha pogut atendre tota la demanda de persones derivades dels serveis socials de Lloret, tot i triplicar la demanda”

Arantxa Jiménez

La regidora reconeix que la situació és preocupant i és pessimista per als propers mesos. Tot i així, de cara a l’estiu espera que la temporada turística sigui millor que la de l’any passat i els usuaris del CDA es redueixin.

“Les previsions és que els propers mesos ens mantindrem amb aquestes xifres i, fins i tot, podem augmentar. Però esperem que quan comenci la temporada notem un descens”

Arantxa Jiménez

És evident que el més ideal seria que no s’hagués d’oferir el servei de distribució d’aliments, però la regidora creu que, atesa la necessitat que hi ha, és molt positiu que Lloret aposti per aquest servei. Un servei que es presta al Pavelló Municipal d’Esports de manera provisional, però que aviat es traslladarà a la nova seu, al carrer Sant Hipòlit. “Un local molt ampli, amb molta llum i al centre del municipi, al costat de tots els serveis”, segons la regidora.

“Tan de bo no calgués fer servir un CDA, però és molt positiu que la nostra població anem cap a la línia de tenir les polítiques socials com a punt principal”

Arantxa Jiménez

Recordem que el CDA estava ubicat en un local del carrer Girona, que quan va esclatar la pandèmia va quedar petit i es va traslladar, temporalment, a la part de darrere del Pavelló Municipal d’Esports.

spot_img

El + Vist