13.7 C
Lloret de Mar
La regidora de Benestar i Família i la presidenta de Càritas al CDA

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

La regidora de Benestar i Família i la presidenta de Càritas al CDA

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El CDA ha pogut atendre tota la demanda que ha tingut, malgrat que s’ha triplicat en l’últim any. Aviat farà un any que va esclatar la pandèmia a Catalunya i la crisi sanitària va derivar en una crisi social i econòmica que va fer incrementar exponencialment els usuaris Centre de Distribució d’Aliments. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, confirma que s’ha triplicat.

“Fins avui a dia el programa ha pogut atendre tota la demanda de persones derivades dels serveis socials de Lloret, tot i triplicar la demanda”

Arantxa Jiménez

La regidora reconeix que la situació és preocupant i és pessimista per als propers mesos. Tot i així, de cara a l’estiu espera que la temporada turística sigui millor que la de l’any passat i els usuaris del CDA es redueixin.

“Les previsions és que els propers mesos ens mantindrem amb aquestes xifres i, fins i tot, podem augmentar. Però esperem que quan comenci la temporada notem un descens”

Arantxa Jiménez

És evident que el més ideal seria que no s’hagués d’oferir el servei de distribució d’aliments, però la regidora creu que, atesa la necessitat que hi ha, és molt positiu que Lloret aposti per aquest servei. Un servei que es presta al Pavelló Municipal d’Esports de manera provisional, però que aviat es traslladarà a la nova seu, al carrer Sant Hipòlit. “Un local molt ampli, amb molta llum i al centre del municipi, al costat de tots els serveis”, segons la regidora.

“Tan de bo no calgués fer servir un CDA, però és molt positiu que la nostra població anem cap a la línia de tenir les polítiques socials com a punt principal”

Arantxa Jiménez

Recordem que el CDA estava ubicat en un local del carrer Girona, que quan va esclatar la pandèmia va quedar petit i es va traslladar, temporalment, a la part de darrere del Pavelló Municipal d’Esports.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.