31.3 C
Lloret de Mar
Una antiga protesta del col·lectiu

El col·lectiu de les Kellys es concentrarà aquest dissabte per reclamar millores laborals

La protesta es convoca en diferents punts d'arreu de l'Estat i a Lloret la concentració serà a les 19 hores a la plaça de la Vila.

Una antiga protesta del col·lectiu

Darreres Notícies

Les Kellys protestaran, aquest dissabte a Lloret, per les seves condicions laborals. L’acte reivindicatiu es convoca, de fet, a diferents punts d’arreu de l’Estat amb un mateix objectiu: reclamar les millores laborals per a les cambreres de pisos dels hotels.

Entre les diferents reclamacions, destaca el rebuig a l’externalització de les empreses, ja que consideren que els empobreix i debilita. A més, també volen que es reguli la sobrecàrrega de treball, per evitar les malalties derivades de la feina que han de dur a terme, i que s’avanci l’edat de jubilació. Ho apunta la portaveu de l’associació Kellys Unión Catalunya, Eulàlia Corralero.

En aquest sentit, critiquen l’última reforma laboral i asseguren que necessiten assistència jurídica. A la Moncloa s’hi han adreçat sense èxit, però amb l’entrada del PSOE al govern són optimistes. A més, també reclamen suport a l’Ajuntament.

La concentració de les Kellys Unión de Lloret de Mar és aquest dissabte, a les set de la tarda, a la plaça de la Vila. Ja es van concentrar ara fa un any, el 25 d’agost del 2017, i repetiran la protesta cada 25 d’agost si no aconsegueixen les millores que demanen.

spot_img

El + Vist