11.4 C
Blanes
El 45è dinar d'homenatge a la gent gran, avui al Evenia.

El dinar d’homenatge a la gent gran reuneix 900 persones avui a Lloret de Mar

Amb el reconeixement a Fernando Fernández, de 95 anys, i a Joana Cuadrado, de 91 anys, usuaris del Casal.

El 45è dinar d'homenatge a la gent gran, avui al Evenia.

Darreres Notícies

Unes 900 persones en el dinar d’homenatge avui a la Gent Gran de Lloret de Mar, amb el reconeixement a dues persones del col·lectiu: Fernando Fernández, de 95 anys, i Joana Cuadrado, de 91 anys. Se’ls ha triat per l’edat i per la seva vinculació al Casal de la Gent Gran, del qual en són usuaris des de fa 18 i 31 anys, respectivament.

En Fernando -nascut a Sevilla i va venir a viure a Lloret l’any 1966- juga al dòmino i al billar. Fa partides al Casal després de dinar, on hi menja cada dia des de fa 18 anys, acompanyat del seu fill Fernando. La Joana -nascuda a Setcases i va venir a viure a la vila l’any 1962- li agrada cosir, fer manualitats i ballar. Ve a dinar al Casal amb el seu fill Paulino.

homenatge gent gran 2

Carlos Clos, regidor del Casal, assenyala que aquest dinar d’homenage sempre compta amb un “gran ambient, és un dia especial que reuneix molta gent”. Ha volgut destacar “el dia a dia del casal: hi ha moltes activitats, de country, coral, balls dels diumenges, …”.

Es tracta de la 45a edició d’un acte molt especial, esperat i emotiu amb què el Casal Municipal de la Gent Gran se suma a la Festa Major de Sant Romà, amb aquest àpat a l’hotel Evenia on ocupa diverses sales. Donat l’èxit que té el dinar, es limita la participació a les persones majors de 70 anys.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist