14.7 C
Lloret de Mar

El Lloret Drone Festival passa a ser un concurs internacional

Es farà del 29 al 31 de juliol i l'objectiu és oferir espectacles de molta més qualitat i diversitat.

Figura de l'espectacle de drones, amb el nom de Lloret, de l'any 2021
Figura de l'espectacle de drones, amb el nom de Lloret, de l'any 2021

Darreres Notícies

El Lloret Drone Festival se celebrarà aquest estiu en format competitiu. És la principal novetat de l’esdeveniment, que arriba enguany a la segona edició i que es durà a terme del 29 al 31 de juliol, a la platja gran de Lloret.

servicios profesionales jimenez

D’aquesta manera, el festival es converteix en un concurs internacional. Al llarg dels tres dies, hi haurà tres empreses que competiran per oferir a lloretencs i visitants el millor espectacle de drons. Una de les empreses serà la mateixa que va oferir l’espectacle l’any passat, la catalana Flock Drone Art. A més, s’hi afegeix una companyia madrilenya i una del Regne Unit, que, per exemple, ha estat l’encarregada d’amenitzar la celebració de Cap d’Any a Melbourne, Austràlia, i dels festejos del títol de campió de lliga del Manchester City.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, destaca que amb aquest nou format s’aconseguiran uns espectacles de molta més qualitat i diferents. Això farà que els tres dies siguin molt atractius per als lloretencs i els visitants.

“El fet de fer tres dies consecutius amb diferents empreses comportarà espectacles més espectaculars”

Jordi Orobitg

El guanyador no tindrà cap premi en metàl·lic, sinó que es busca obtenir el reconeixement del públic en ser l’empresa que ofereixi el millor espectacle. El regidor assenyala que estan treballant en la fórmula que permeti determinar quin ‘show’ ha provocat més satisfacció en el públic

“Estem treballant amb la fórmula que ens permeti percebre el grau de satisfacció, en aquest cas el que es busca és el reconeixement per a l’empresa en qüestió de ser la més ben valorada”

Jordi Orobitg

De moment, el format de tres dies es mantindria en els pròxims anys, sense previsió d’ampliar-ho a més jornades. Això és així perquè hi ha pocs proveïdors que puguin oferir aquests espectacles i, a més, el procés de l’obtenció de permisos per dur a terme un festival d’aquestes característiques és molt complex.

“No hi ha tants proveïdors per donar aquesta resposta per ampliar les jornades i a més és un procés complex, per les autoritzacions de Costes i de l’autoritat aèria”

Jordi Orobitg

Recordem que el Lloret Drone Festival va néixer el passat estiu, com un ‘show’ lumínic únic a l’Estat espanyol, amb coreografies de 100 drons sobre la platja de Lloret. Cal destacar, a més, que és un espectacle respectuós amb el medi ambient, ja que no genera cap mena de residu, a diferència d’altres esdeveniments com, per exemple, els pirotècnics. A més, no és agressiu des del punt de vista lumínic.

spot_img

El + Vist