5.3 C
Lloret de Mar
L'actual equipament de Can Sabata, a l'avinguda del Rieral, amb jocs infantils i parc de salut.

El parc inclusiu de Can Sabata estarà fet al llarg del 2022

La finalitat és dotar aquesta zona d’un equipament sense barreres de cap tipus, que puguin fer servir persones amb diversitat funcional.

L'actual equipament de Can Sabata, a l'avinguda del Rieral, amb jocs infantils i parc de salut.

Darreres Notícies

L’Ajuntament construirà un parc infantil inclusiu al barri de Can Sabata al llarg de l’any que ve, el 2022. La finalitat és dotar aquesta zona d’un equipament sense barreres de cap tipus, que puguin fer servir persones amb diversitat funcional. És a dir, usuaris amb discapacitat física o intel·lectual, tant si són petits com grans.

Arantxa Jimenez, regidora del barri de Can Sabata i en funcions dels Pressupostos Participats, argumenta que amb aquest parc “volem garantir els drets de tots els usuaris, vetllem pels valors de la inclusivitat i la igualtat”.

El darrer plenari de l’Ajuntament, d’aquest mes de novembre.

El parc inclusiu es farà al mateix indret de l’actual equipament, situat a l’avinguda del Rieral, a on s’hi afegiran unes fonts d’aigua i elements per a fer espectacles de llum.

L’obra prové d’una proposta dels Pressupostos Participats i està dotada amb 300.000 euros. Segons fonts municipals, serà una realitat durant el 2022, a partir d’una modificació de crèdit aprovada en el darrer plenari.

spot_img

El + Vist