27.2 C
Lloret de Mar
Garantia Juvenil

El Puntet assessora els joves sobre els beneficis de la Garantia Juvenil

La impulsora del programa ha explicat que els tràmits per inscriure-s’hi no són difícils però són una mica feixucs i per això ajuden a tothom que ho necessiti.

Garantia Juvenil

Darreres Notícies

El Puntet assessora tots els joves de la vila que vulguin inscriure’s a la Garantia Juvenil, una iniciativa d’àmbit europeu, que es gestiona a través del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

La impulsora del programa, Lídia Muñoz, ha explicat que els tràmits per inscriure-s’hi no són difícils però són una mica feixucs i per això ajuden a tothom que ho necessiti. L’objectiu del programa és garantir als menors de trenta anys que no tenen feina ni s’estan formant que puguin rebre una oferta d’ocupació, formació o un període de pràctiques. En definitiva, augmentar la possibilitat de trobar feina.

Des de Garantia Juvenil s’impulsen molts programes, com ara el de Joves per l’Ocupació, que es du a terme a Lloret per formar els joves en àmbits concrets i donar-los la possibilitat de tenir un contracte de sis mesos; o bé diferents cursos per a nois i noies que tenen formació, però no tenen feina.

Per donar tota la informació sobre la Garantia Juvenil per a joves universitaris, el Puntet acollirà una xerrada dijous de la setmana que ve, 29 d’octubre, a les onze del matí. A més, Lídia Muñoz és al Puntet cada dia, de dilluns a divendres.

spot_img

El + Vist