6.4 C
Lloret de Mar

El servei de PCR per a turistes de Lloret ha fet 3.080 proves al llarg de l’estiu

El servei ha arribat al màxim de la seva capacitat i, atesa l'elevada demanda, es va haver de limitar només a veïns de Lloret i turistes allotjats a la destinació.

Punt de PCR i test d'antígens de Lloret
Punt de PCR i test d'antígens de Lloret

Darreres Notícies

Bones valoracions del servei de PCR i test d’antígens per a turistes que s’ha ofert aquest estiu a Lloret de Mar i que ha tancat amb més de 3.000 proves.

L’alcalde, Jaume Dulsat, està molt satisfet de la bona rebuda que ha tingut la iniciativa. De fet, recorda que en un inici la intenció era oferir proves absolutament a tothom que s’hi acostés però, davant l’elevada demanda, van haver de regular-lo amb cita prèvia i limitar-ho només a residents i turistes allotjats a Lloret.

“El funcionament ha estat molt bo, podríem dir que notable; vam tenir tant d’èxit que vam haver-ho de regular”

Jaume Dulsat

Recordem que Lloret va ser la primera destinació turística de tot l’Estat en oferir el servei i, en dos mesos, ha analitzat 3.080 proves, que era la capacitat màxima que hi havia.

“Fèiem el màxim de capacitat que teníem: 50 proves diàries de dilluns a divendres i 30, dissabte”

Jaume Dulsat

L’objectiu del servei ha estat facilitar als visitants poder aconseguir els certificats Covid que els permetessin retornar a les seves destinacions i per això se’ls ha ofert poder-se fer una PCR per només 52 euros, quan el preu habitual en els laboratoris clínics supera els 100 euros.

spot_img

El + Vist