8.3 C
Lloret de Mar

El SOM fa un seminari per ajudar els majors de 45 anys aturats

Els majors de 45 anys que no tinguin feina poden assistir aquest divendres a un seminari a Lloret. Anirà a càrrec de l’assessor laboral Antoni Mates, que explicarà quina actitud cal tenir en aquesta situació i quines eines pot fer servir aquest col·lectiu. Mates es basa en la seva pròpia experiència: després de treballar molts […]

Antoni Mates
Antoni Mates

Darreres Notícies

Els majors de 45 anys que no tinguin feina poden assistir aquest divendres a un seminari a Lloret. Anirà a càrrec de l’assessor laboral Antoni Mates, que explicarà quina actitud cal tenir en aquesta situació i quines eines pot fer servir aquest col·lectiu.

Mates es basa en la seva pròpia experiència: després de treballar molts anys com a director de recursos humans en multinacionals, amb 45 anys es va quedar sense feina i va decidir obrir la seva pròpia consultoria a Sabadell. Reconeix que els 45 anys són una edat molt difícil per fer front a aquesta situació.

L’encarregat del seminari de divendres critica que la societat actual deixa fora del sistema aquest col·lectiu, tot i que és gent amb molta experiència, i ho considera injust i immoral. Tot i així, Mates creu que aquest punt pot ser un bon moment per fer balanç i plantejar-se un canvi, que pot ser positiu.

En aquest sentit, cal tenir una actitud oberta als canvis i saber veure quins punts forts té un mateix. D’això es tractarà al seminari. L’avantatge de la gent gran respecte al jovent, segons Mates, és que té desenvolupat el saber estar a la vida.

Les persones interessades en participar al seminari de divendres, que es farà al matí de nou a dues, han de posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació Municipal (SOM), presencialment o al telèfon 972 34 87 15, per inscriure’s. En total, hi ha una quinzena de places.

spot_img

El + Vist