22.1 C
Blanes
Parada al mercat setmanal

ELLSSP és pessimista de cara a la reunió prevista per aquest dimecres amb el conseller de Salut

Segons el portaveu d'En Lloret Sí Se Puede, Paulino Gracia, Comín segueix les mateixes polítiques de retallades que l’anterior conseller, Boi Ruiz, i a la trobada de demà li pensa retreure.

Parada al mercat setmanal

Darreres Notícies

ELLSSP és pessimista pel que fa a la reunió prevista per demà dimecres amb el conseller de Salut, Antoni Comín. Segons el portaveu del grup municipal, Paulino Gracia, Comín segueix les mateixes polítiques de retallades que l’anterior conseller, Boi Ruiz, i a la trobada de demà li pensa retreure.

Recordem que un representant de cada grup municipal i un de les associacions de veïns es reuniran demà al migdia amb el responsable de Sanitat de Catalunya per exposar-li la necessitat que les urgències nocturnes segueixin obertes durant tot l’any a Lloret. La previsió és tancar-les a partir de l’octubre.

circo de las estrellas

A l’espera del resultat de la reunió, que Paulino Gracia creu que serà negatiu, ELLSSP ja té previstos certs actes de protesta si el CAP del carrer Girona torna a tanca a les nits.

Paulino Gracia critica que l’ambulatori només obri a les nits mentre és rendible perquè els turistes paguen per les visites que fan. A més, el regidor remarca que altres municipis amb menys població sí que tenen urgències nocturnes durant tot l’any en el seu CAP, com Pineda de Mar, tot i que té l’hospital de Calella a tocar.

Per criticar aquest i altres greuges que ELLSSP considera que hi ha en la sanitat catalana, cada dimarts del mes de setembre la formació munta una parada informativa al matí al mercat setmanal i a la tarda a la plaça de l’església.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist