24.7 C
Lloret de Mar
Campanya dels Bombers per donar sang.

“Els Bombers i les Bomberes t’acompanyen a donar sang”

La campanya es duu a terme el 13 d'abril a Lloret de Mar, amb la col·laboració dels alumnes del PTT.

Campanya dels Bombers per donar sang.

Darreres Notícies

“Els Bombers i Bomberes t’acompanyen a donar sang”. Amb aquest lema s’organitza una campanya la setmana que ve a Lloret de Mar. En concret, el proper 13 d’abril.

La promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta, argumenta que la fan després de les vacances de Setmana Santa perquè són dies en què solen “baixar les reserves”.

Com a novetat, aquest any comptaran amb la col·laboració dels alumnes del Pla de Transició al Treball de Lloret de Mar, que oferiran un esmorzar popular. Jordi Boy Mas, tutor del pla d’hoteleria, cuina i serveis de restauració, explica que es donarà esmorzar a qui doni sang i a la resta, per un preu simbòlic.

Demostració dels Bombers en la donació de sang.
Demostració dels Bombers al 2022.

A més d’aquesta col·laboració, els Bombers faran una exhibició aquell dia, anomenada excarceració, consistent en extreure una persona atrapada a dins d’un cotxe. Ulisses Hergueta, un dels bombers de Lloret, assenyala que “en un accident de trànsit es poden fer servir fins a 30 transfusions de sang, la qual s’ha de reposar constantment”.

La jornada de donació de Sang amb els Bombers i les Bomberes es farà el proper 13 d’abril, amb un bus al Rieral, davant de l’Hotel Evenia Olympic. L’horari serà de 10 a 14h i de 16 a 20h.  

spot_img

El + Vist