21.6 C
Lloret de Mar

Els informadors cívics explicaran les normatives municipals tant a veïns com a turistes

Treballaran durant sis mesos a la destinació: de maig a octubre. El seu sou el subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), dins del programa Enfeina't.

Presentació dels informadors cívics
Presentació dels informadors cívics

Darreres Notícies

Avui han començat a treballar, a Lloret, els anomenats ‘informadors cívics’. Són quatre persones que s’encarregaran d’informar tant els veïns com els turistes sobre les diferents normatives de civisme municipals, a banda de fer un seguiment de les actuacions a la via pública. El regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg, explica que el seu principal objectiu serà didàctic, tot i que si hi ha alguna incidència informaran la policia o la brigada municipal.

Els informadors passejaran, sobretot, per les platges lloretenques, tot i que també se’ls podrà trobar en altres punts. Perquè se’ls pugui identificar, vestiran com els vigilants de platges.

Els informadors explicaran, per exemple, que hi ha zones de la platja on no es pot fumar. Altres informacions que exposaran són la nova normativa sobre protecció i tinença d’animals, com funciona la recollida selectiva o la prohibició de penjar cartells en llocs no autoritzats.

Els informadors cívics treballaran durant sis mesos a la destinació: de maig a octubre. El seu sou el subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dins del programa Enfeina’t.

spot_img

El + Vist