8 C
Lloret de Mar

Els pensionistes i jubilats fan una crida per reclamar unes pensions dignes

Amb el canvi de govern i l'entrada del PSOE, els pensionistes confien en què serà més fàcil arribar a un acord, però són prudents i adverteixen que seguiran reivindicant els seus drets per aconseguir unes pensions dignes.

Una de les últimes concentracions dels pensionistes
Una de les últimes concentracions dels pensionistes

Darreres Notícies

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Lloret convoca una manifestació aquest dissabte a la vila per reclamar, un cop més, unes pensions dignes. Amb el canvi de govern i l’entrada del PSOE, els pensionistes confien en què serà més fàcil arribar a un acord, però són prudents i adverteixen que seguiran reivindicant els seus drets per aconseguir unes pensions dignes. Així ho exposa el promotor de la mobilització, José Padilla.

servicios profesionales jimenez

L’entrada al govern de Pedro Sánchez i el seu equip, després de la moció de censura a Mariano Rajoy, ha provocat la paralització de la reforma pendent del sistema públic de pensions. De fet, èl nou president ha assegurat que un dels reptes és, precisament, reconstruir els consensos trencats en el Pacte de Toledo i debatre sobre les pensions. Tot i així, reconeix que serà una tasca complicada.

Per això els pensionistes volen tornar a sortir al carrer. A més, José Padilla recorda que el col·lectiu ha perdut poder adquisitiu no només per la baixada de les pensions, sinó també per la pèrdua de molts drets que ja donaven per consolidats.

Així doncs, entre altres coses, la concentració d’aquest dissabte servirà per reivindicar que es revaloritzin les pensions en funció de l’IPC, així com recuperar el poder adquisitiu perdut. La cita és a les dotze del migdia, a la Plaça Pere Torrent, davant del Casal Municipal de la Gent Gran. El col·lectiu compta amb el suport d’ICV-EUiA i Podem de Lloret.

spot_img

El + Vist