4.9 C
Lloret de Mar

Els restauradors de Lloret senten indignació i resignació per les noves mesures

Critiquen que són mesures sovint ambigües i posen en dubte la seva utilitat real per fer front a la pandèmia.

Una terrassa després del confinament
Una terrassa després del confinament

Darreres Notícies

Indignats i resignats. Així se senten els restauradors de Lloret de Mar davant les mesures que han impulsat els governs català i espanyol per fer front a la Covid-19. Unes mesures que el sector assegura que si realment han de servir per frenar la pandèmia són benvingudes; però no tenen clar que sigui així.

En aquest sentit, el representant del sector, Nino Gómez, apunta que les indicacions que reben són ambigües i això sovint ocasiona malestar amb la clientela. Com a exemple, Nino Gómez posa la prohibició de fumar a l’aire lliure si no hi ha una distància mínima de dos metres. Per aplicar aquesta mesura, molts restauradors han optat directament per prohibir fumar a les seves terrasses, però alguns clients no ho entenen.

A més, els bars i restaurants també han d’abaixar la persiana com a molt tard a la una de la matinada, sense acceptar nous clients a partir de mitjanit. Els locals d’oci nocturn, directament no poden obrir.

Tot plegat, són mesures que afecten un sector que està patint molt les conseqüències de la crisi del coronavirus, amb tot el que això pot comportar, ja que a banda dels propietaris, hi ha afectats molts treballadors.

Aquí a Lloret, el gremi de restauradors reivindica que està molt preparat per fer front a la pandèmia amb garanties i assegura que les coses s’estan fent bé. Recordem que tot el sector turístic va rebre una formació específica, impulsada per l’Ajuntament i Lloret Turisme, per poder preparar-se per garantir totes les mesures de seguretat necessàries.

spot_img

El + Vist