Divendres, 4 desembre 2020
11.5 C
Lloret de Mar
Dues treballadores de l'Hospital de Blanes

Els treballadors dels centres sanitaris públics de la Selva marítima denuncien la manca de material de protecció

Ho han expressat a través d’un comunicat enviat pel Comitè d'Empresa de l'Hospital Comarcal de la Selva, l'Àrea Bàsica de Salut de Lloret de Mar i Tossa, del Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima i del Magatzem Central.

Dues treballadores de l'Hospital de Blanes

Darreres Notícies

Per Nadal, grups de 10, els menors compten i s’amplia el toc de queda en les dates assenyalades

Els representants del Govern català han insistit que s'aplicarà la proposta catalana, sigui quina sigui la proposta que faci el Consell Interterritorial.

La Cursa de Nadal es podrà fer nedant, amb caiac o amb marxa nòrdica

Els participants hauran de recórrer entre 1 i 5 quilòmetres amb la modalitat esportiva que vulguin entre el 17 i el 27 de desembre. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquest dijous es commemora el Dia internacional de les persones amb discapacitat

Som Capaços fa una crida a la població perquè comparteixi a les xarxes socials una imatge fent el signe de la igualtat.

El Teatre reobre dissabte amb Joan Pera i David Olivares

Oferiran la comèdia 'Tots neixen estrellats', que recupera una sèrie humorística del canal britànic BBC que es va emetre per TV3 als anys 80 i que va doblar el mateix Joan Pera.

Albert Vinyals farà un taller sobre creativitat en el món empresarial en temps de Covid

El taller, organitzat per Promoció Econòmica, es farà demà a la tarda per Zoom. El lloretenc convida a tothom a seguir la sessió, que serà molt pràctica.

Els treballadors dels centres sanitaris públics de la Selva marítima denuncien les condicions precàries en què han de fer front a la crisi sanitària. Ho han expressat a través d’un comunicat enviat pel Comitè d’Empresa de l’Hospital Comarcal de la Selva, l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret de Mar i Tossa, del Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima i del Magatzem Central.

Un treballador de l’Hospital de Blanes (Comitè d’empresa)

El portaveu del comitè, Salva Tornay, explica que la manca de material va en detriment de la seguretat dels treballadors sanitaris. En aquest sentit, els falten, sobretot, equips de protecció individual. Tornay posa de relleu que el clima de neguit i desesperació dels professionals va en augment, donat el gran risc d’infecció amb un material de protecció bàsic.

Malgrat les condicions precàries, Salva Tornay ha deixat clar que són conscients que la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja aporta tot el que està a les seves mans. En aquest sentit, reclamen a les administracions que tinguin en compte els centres petits i allunyats de Barcelona, on, segons el comitè d’empresa, se centralitzen molts recursos.

Davant d’aquesta situació crítica que viuen els centres hospitalaris, Salva Tornay fa una crida a tots els ciutadans perquè compleixin les mesures de confinament, que estan sent molt útils en aquests moments. El portaveu del comitè d’empresa també ha volgut agrair les mostres de suport de tota la població, que cada vespre, a les vuit, surt al balcó per aplaudir el personal sanitari.

Salva Tornay espera que, quan acabi tot plegat, es faci una reflexió global sobre el sistema sanitari públic i es reverteixin les condicions en què va quedar després de les fortes retallades que va fer el Govern de la Generalitat des de l’any 2009.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,114FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

Joan Bertran: “recordo a Maradona com un jugador excepcional, en aquell partit va fer meravelles”

Amb la recent mort de Maradona, els lloretencs han recordat l’estada del reconegut futbolista a la nostra vila. Va ser als anys vuitanta, en què l’argentí va passar deu dies a Lloret de Mar per recuperar-se d’una hepatitis.

Maradona va rescatar dos nàufrags durant la seva estada a Lloret als anys 80

Segons publica el Diari de Girona, l'embarcació amb què anava el reconegut futbolista va salvar els dos únics supervivents del naufragi d'una altra barca.

Som capaços ven mascaretes solidàries per al Centre de Distribució d’Aliments

L'entitat impulsa la campanya coincidint amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat, en què també publicarà un vídeo per donar visibilitat al col·lectiu.