23.1 C
Lloret de Mar
Dues treballadores de l'Hospital de Blanes

Els treballadors dels centres sanitaris públics de la Selva marítima denuncien la manca de material de protecció

Ho han expressat a través d’un comunicat enviat pel Comitè d'Empresa de l'Hospital Comarcal de la Selva, l'Àrea Bàsica de Salut de Lloret de Mar i Tossa, del Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima i del Magatzem Central.

Dues treballadores de l'Hospital de Blanes

Darreres Notícies

Els treballadors dels centres sanitaris públics de la Selva marítima denuncien les condicions precàries en què han de fer front a la crisi sanitària. Ho han expressat a través d’un comunicat enviat pel Comitè d’Empresa de l’Hospital Comarcal de la Selva, l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret de Mar i Tossa, del Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima i del Magatzem Central.

Un treballador de l’Hospital de Blanes (Comitè d’empresa)

El portaveu del comitè, Salva Tornay, explica que la manca de material va en detriment de la seguretat dels treballadors sanitaris. En aquest sentit, els falten, sobretot, equips de protecció individual. Tornay posa de relleu que el clima de neguit i desesperació dels professionals va en augment, donat el gran risc d’infecció amb un material de protecció bàsic.

Malgrat les condicions precàries, Salva Tornay ha deixat clar que són conscients que la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja aporta tot el que està a les seves mans. En aquest sentit, reclamen a les administracions que tinguin en compte els centres petits i allunyats de Barcelona, on, segons el comitè d’empresa, se centralitzen molts recursos.

Davant d’aquesta situació crítica que viuen els centres hospitalaris, Salva Tornay fa una crida a tots els ciutadans perquè compleixin les mesures de confinament, que estan sent molt útils en aquests moments. El portaveu del comitè d’empresa també ha volgut agrair les mostres de suport de tota la població, que cada vespre, a les vuit, surt al balcó per aplaudir el personal sanitari.

Salva Tornay espera que, quan acabi tot plegat, es faci una reflexió global sobre el sistema sanitari públic i es reverteixin les condicions en què va quedar després de les fortes retallades que va fer el Govern de la Generalitat des de l’any 2009.

spot_img

El + Vist