14.6 C
Lloret de Mar

En venda l’hotel Eugenia pel deute de 150.000 euros amb l’Ajuntament

La finca està valorada en gairebé 5.860.000 euros, dels quals més de tres milions i mig corresponen a càrregues financeres.

Hotel Eugenia
Hotel Eugenia

Darreres Notícies

L’hotel Eugenia està en venda pels deutes que acumula amb l’Ajuntament, que pugen a uns 150.000 euros. Per aquest mateix deute, l’establiment ja ha entrat en subhasta en dues ocasions, però en tots dos casos ha quedat deserta. Per aquest motiu, ara el Consell Comarcal de la Selva ha iniciat els tràmits de venda mitjançant la gestió i l’adjudicació directa.

Segons explica el Punt Avui, les ofertes que s’admetran hauran de cobrir el 50% del tipus de subhasta. La finca està valorada en gairebé 5.860.000 euros, dels quals més de tres milions i mig corresponen a càrregues financeres. El tipus de subhasta és de poc més de dos milions d’euros, segons es va publicar ahir al Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOP). La data límit per presentar ofertes és el 15 de juliol i l’oferta mínima és de poc més d’un milió.

L’hotel Eugenia, de quatre estrelles, està situat a l’avinguda de la Roca Grossa, consta d’un centenar d’habitacions repartides en cinc plantes. Durant els anys 2006 i 2007 es van renovar les instal•lacions.

spot_img

El + Vist