14.3 C
Lloret de Mar

ERC posarà un bus perquè els veïns vagin a votar diumenge

ERC organitza un autobús diumenge, per portar els veïns als instituts amb l’objectiu de posar facilitats a totes les persones que vulguin votar. La formació tindrà una parada a la plaça de l’Ajuntament i el minibús farà viatges gratuïts cada mitja hora, de deu del matí a dos quarts de vuit del vespre. A més, […]

ERC Lloret fent campanya
ERC Lloret fent campanya

Darreres Notícies

ERC organitza un autobús diumenge, per portar els veïns als instituts amb l’objectiu de posar facilitats a totes les persones que vulguin votar.

La formació tindrà una parada a la plaça de l’Ajuntament i el minibús farà viatges gratuïts cada mitja hora, de deu del matí a dos quarts de vuit del vespre. A més, els republicans també volen arribar a un acord amb l’hospital sociosanitari per poder fer parada també a l’asil.

I a més a més, la secretària d’Imatge i Comunicació d’ERC de Lloret, Núria Querol, ha explicat que diumenge, durant tot el dia, tindran una parada a la plaça de la Vila on repartiran butlletes del SíSí i informaran els veïns sobre a quin institut han d’anar a votar.

Núria Querol recorda que els republicans, tot i que la consulta no serà com ells la volien, s’han bolcat de valent amb la campanya. En aquest sentit, a banda de fer campanya pel doble sí, molts membres d’ERC faran de voluntaris a les meses de diumenge i els altres seran a la parada informativa.

spot_img

El + Vist