19.2 C
Lloret de Mar
Joan Sala i Lloberas

ERC retrà homenatge a Joan Sala i Lloberas en el sopar de la Diada, aquest divendres

La formació considera que Joan Sala i Lloberas, mort l’any 2010, va ser un lloretenc il·lustre que es mereix aquest reconeixement pel seu compromís amb el poble i també amb el republicanisme.

Joan Sala i Lloberas

Darreres Notícies

ERC homenatjarà Joan Sala i Lloberas aquest divendres, en el sopar que organitza la formació per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. La idea de la vetllada és fer-la el mateix 11 de Setembre, però aquests últims anys s’ha canviat la data per no coincidir amb les manifestacions multitudinàries de la Diada.

El president de la secció local, Carlos Clos, ha remarcat que Joan Sala i Lloberas, mort l’any 2010, va ser un lloretenc il·lustre que es mereix aquest reconeixement pel seu compromís amb el poble i també amb el republicanisme.  

Tot i que fa més anys que ERC organitza aquest sopar de germanor, aquesta serà la novena vegada que entrega el guardó. Serà aquest divendres, a partir de dos quarts de deu de la nit, a l’arrosseria de Fenals. La idea és passar una bona estona entre tots els militants i simpatitzants del partit, així com amb la família de l’homenatjat.

Els interessats en assistir al sopar d’ERC han de fer la reserva al telèfon 617 907 498.

 

spot_img

El + Vist