19.2 C
Lloret de Mar
Ernest Cañada

Ernest Cañada creu que s’hauria de derogar la Reforma Laboral del PP del 2013

Seria la manera d'acabar amb la precarització que viuen molts empleats per culpa de l'externalització de serveis que permet la reforma dels populars. Cañadas ho explica en el llibre que presenta avui a Lloret.

Ernest Cañada

Darreres Notícies

La Reforma Laboral del 2013 impulsada pel govern del PP ha permès que molts hotels d’arreu de l’Estat externalitzin la feina de neteja. Això permet reduir les despeses dels empresaris, però perjudica molt les condicions dels empleats i, conseqüentment, la qualitat del servei que s’ofereix. Aquesta és la tesi de l’últim llibre d’Ernest Cañada, que es presenta aquest vespre a Lloret.

El llibre es titula Externalización del trabajo en hoteles i se centra en el testimoni de diverses cambreres de pisos d’hotels, que amb la seva experiència mostren com han canviat les condicions laborals del sector. L’autor conclou que per solucionar el problema caldria derogar la llei del PP.

La presentació de l’obra a Lloret va a càrrec d’ICV – EUiA i del col•lectiu Camareras de piso del Mundo. L’acte s’ha programat per a dos quarts de vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist