30.9 C
Lloret de Mar
Una vacuna contra la Covid-19.

Es fa una crida a participar en la marató de vacunació

La jornada s'ha previst aquest dimecres, 7 de juliol, a la Biblioteca, per a persones entre 69 i 45 anys.

Una vacuna contra la Covid-19.

Darreres Notícies

Es fa una crida a participar en la marató de vacunació, prevista aquest dimecres a Lloret de Mar, sense cita prèvia. L’acció es realitzarà a la Biblioteca Municipal, en torn de matí (de 9 a 13h) i tarda (de 15 a 20h). Estan cridades a vacunar-se les persones que tenen entre 69 i 45 anys, és a dir, nascudes entre 1952 i 1976.

Raquel Garreta, cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, assenyala que l’objectiu és “augmentar” el nombre de gent vacunada, que en aquesta franja d’edat supera el 80% al territori. Jennifer Pérez, regidora de Salut, afegeix que la finalitat és assolir “el 100% de la vacunació”.

vaunacio

Per participar en la marató de vacunació, cal formar part d’un dels centres d’atenció primària de la nostra àrea bàsica de salut: el CAP 1, situat al carrer Girona, el CAP 2 del Rieral i el Consultori Local de Tossa de Mar.

A més de la franja d’edat, no es pot tenir programada cap cita en algun punt vacunal, ni haver rebut cap dosi abans, ni tampoc haver passat la COVID-19 en els últims sis mesos. Si es compleixen aquests requisits, els ciutadans interessats s’han de presentar al punt de vacunació, a la Biblioteca, i identificar-se amb la targeta sanitària o bé un document acreditatiu.

El passat 17 de juny ja es va dur a terme una marató de vacunació sense cita prèvia a Lloret. En total, es van administrar 580 vacunes. També se’n va realitzar una a Tossa de Mar, dos dies abans, amb 320 dosis administrades.

spot_img

El + Vist