15.6 C
Lloret de Mar
La campanya, a Fenals

Gairebé 200 mascotes passen per la campanya ‘Identifica’m, posa’m el xip’

El regidor de Medi Ambient ha matisat que a la carpa de la campanya s’hi han portat 147 gossos de Lloret i deu d’altres municipis i 37 gats lloretencs. La campanya també ha permès incrementar el cens municipal.

La campanya, a Fenals

Darreres Notícies

Gairebé 200 mascotes han passat per la campanya del Consell Comarcal i el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, que aquest cap de setmana han posat el xip de manera gratuïta a gossos i gats a Lloret de Mar. El regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg, ha matisat que a la carpa de la campanya s’hi han portat 147 gossos de Lloret i deu d’altres municipis i 37 gats lloretencs.

A banda de complir amb l’obligació de tenir les mascotes amb el xip posat, tal com marca la llei, el regidor ha explicat que la campanya ha permès incrementar el cens dels animals de companyia de Lloret, que ara és d’uns 1.250 gossos i gairebé 50 gats.  

Qui no hagi pogut gaudir de la campanya aquest cap de setmana, pot posar el xip al seu animal a qualsevol veterinari. I per inscriure el seu gos o gat al cens municipal, ha d’adreçar-se a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC), als baixos de l’Ajuntament. El regidor anima a tothom a inscriure’s en el cens perquè assegura que aporta diferents avantatges i ha ressaltat que inscriure les mascotes al cens municipal costa menys de vuit euros l’any.

 

spot_img

El + Vist