Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Un dels quiròfans que hi ha a l'hospital de Calella (Corporació de Salut).

Incrementen les mesures per fer front a la Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella

Segons les dades de l’última actualització de la Corporació de Salut, l’Hospital de Blanes compta amb 26 pacients ingressats amb coronavirus, mentre que a Calella n’hi ha 35.

Un dels quiròfans que hi ha a l'hospital de Calella (Corporació de Salut).

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

Els hospitals de Blanes i Calella incrementen les mesures per fer front a la segona onada de la Covid-19. A causa de l’augment progressiu d’ingressos dels últims dies, i amb l’objectiu d’alliberar llits d’hospitalització, s’ha optat per reduir l’activitat quirúrgica no urgent.

Tot i això, els dos hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i La selva prioritzen els processos oncològics i tota l’activitat que és urgent i no pot esperar. En concret, a Blanes, on s’hi fa l’activitat quirúrgica d’oftalmologia i traumatologia, es mantenen els quatre quiròfans oberts però només s’hi farà cirurgia que no requereixi ingrés. Per la seva part, a Calella s’ha suspès l’activitat d’un dels cinc quiròfans.

dos hospitals de la corpo

Cal destacar que es mantenen les restriccions de visites i només es permet un sol acompanyant per pacient a les plantes d’hospitalització, sempre que no sigui positiu en coronavirus o hi hagi sospita. A més, continuen els controls d’accés a les entrades dels centres hospitalaris.

El doctor Josep Maria Prats, director d’especialitats quirúrgiques de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, argumenta que “aquestes accions es fan per preservar llits per a la gent amb Covid que entra cada dia a urgències, quan la corba es compensi, reprendrem les activitats“.

Segons les dades de l’última actualització de la Corporació de Salut, l’Hospital de Blanes compta amb 26 pacients ingressats amb coronavirus, mentre que a Calella n’hi ha 35. A més, a l’Hospital Sociosanitari de Calella hi ha 19 pacients amb la Covid-19. Pel que fa als professionals, n’hi ha 26 aïllats, entre tots els centres de la Corporació.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.