13.8 C
Lloret de Mar

Indignació dels restauradors davant les noves restriccions anunciades pel Govern

El sector denuncia que, un cop més, tornen a ser l'ase dels cops i el sector culpabilitzat de tota la pandèmia.

Una cambrera servint amb mascareta (Gotham Lloret)
Una cambrera servint amb mascareta (Gotham Lloret)

Darreres Notícies

Els restauradors de Lloret estan indignats amb les noves mesures que aplicarà el Govern de la Generalitat. El sector lamenta que se’ls torni a posar en el punt de mira i denuncia que les mesures s’hagin anunciat tan tard.

servicios profesionales jimenez

Tal com ha anunciat el Govern de Pere Aragonès, es redueix a la meitat l’aforament a l’interior dels establiments de restauració, les trobades es limiten a deu persones, tant en interiors com en exteriors, i es recupera el toc de queda nocturn, entre la una de la matinada i les sis del matí. 

El president de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries de Lloret, Nino Gómez, diu que han rebut la notícia amb indignació i cansats de ser sempre l’ase dels cops.

“Amb indignació rebem un altre cop les restriccions del Govern, tornem a ser l’ase dels cops i a ser el sector culpable i culpabilitzat de tota la pandèmia”

Nino Gómez
Nino Gómez, president de l'associació de bars, restaurants i cafeteries
Nino Gómez, president de l’associació de bars, restaurants i cafeteries

El representant del sector a la vila és molt crític amb el Govern català i assegura que no escolta mai les seves demandes i propostes.

“El Govern no ens escolta, ho hem intentat per activa i per passiva, però van sempre a la seva”

Nino Gómez

A més, també assenyala que, malgrat les greus afectacions que tindran aquestes noves mesures i les conseqüents anul·lacions de reserves, l’executiu no ha anunciat cap tipus de compensació específica.

“Tornen a presentar fortes restriccions i ni rastre de compensacions”

Nino Gómez

I, per si tot això fos poc, les mesures també perjudiquen a molts treballadors que s’havien contractat com a reforç per les festes.Amb aquesta ràbia i resignació, afronta el sector el nou paquet de mesures anunciat pel Govern català per frenar la sisena onada de la pandèmia de la Covid-19. Unes restriccions que entraran en vigor la nit de dijous a divendres. 

spot_img

El + Vist