4.8 C
Lloret de Mar
La inauguració d'aquest dijous

Inversió d’1.200.000 euros per obrir el nou Gros Mercat a Lloret de Mar

Avui dijous ha obert les portes el nou Gros Mercat de Lloret, després que ahir se'n fes la inauguració.

La inauguració d'aquest dijous

Darreres Notícies

Avui ha obert les portes el nou Gros Mercat de Lloret de Mar, després que ahir se’n fes la inauguració. Fa dos anys que l’empresa va decidir obrir un nou establiment a Lloret i la inversió ha estat d’un milió 200 mil euros. Seguint la línia de la cadena, la botiga s’adreça als sectors de l’hostaleria, la restauració i el comerç.

L’espai té una superfície total d’uns 2.000 metres quadrats -més de la meitat dels quals destinats a l’espai de venda- i una de les principals peculiaritats és que oferirà servei a domicili. És el 6è Gros Mercat de les comarques gironines, el 25è a Catalunya i el 68è en total.

En la inauguració, el director regional de la Catalunya Nord i Andorra, Juan Ramon Povea, ha remarcat que per ells era cabdal ser a Lloret. I ha matisat que Gros Mercat ofereix una varietat molt gran de productes. Gros Mercat és de l’empresa GM Food i a la inauguració hi ha assistit el director nacional de Recursos Humans i corporatiu, Lluís Periáñez.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència d’empresaris locals i també de representants de l’equip de govern. El regidor de Promoció Econòmica i alcalde accidental, Jordi Orobitg, assegura que Lloret rep Gros Mercat amb els braços oberts.

La nova botiga compta amb una quinzena d’empleats.

spot_img

El + Vist