5.6 C
Lloret de Mar
Administrant una vacuna

Ja es poden vacunar les persones entre 60 i 65 anys

Amb el nou topall per administrar la vacuna d'AstraZeneca, aquest col·lectiu ja pot sol·licitar cita per vacunar-se sense necessitat de rebre el missatge de la Generalitat.

Administrant una vacuna

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Les persones que tenen entre 60 i 65 anys ja poden demanar hora per vacunar-se sense necessitat que els avisin prèviament.

El Departament de Salut ha començat a enviar 320.000 missatges a persones d’aquesta franja d’edat, però insistim en què no és necessari rebre aquest missatge per poder demanar hora. La cita prèvia es pot reservar a través del web vacunacovidsalut.cat.

Gràcies al nou topall d’edat per administrar la vacuna d’AstraZeneca, es podran començar a vacunar les persones d’entre 60 i 65 anys.

Justament aquest dimecres, després de nou dies d’aturada per descartar cap relació amb diversos casos de trombosi, s’ha reprès la vacunació amb AstraZeneca. S’està administrant a personal considerat essencial i població en general, tenint en compte aquest nou topall de fins a 65 anys.

Catalunya és una de les autonomies que més van pressionar per aconseguir l’ampliació del topall d’edat i la Generalitat assegura que continuaran pressionant perquè s’elimini i es pugui administrar a tothom.

El Departament de Salut assegura que té a punt un dispositiu que permetrà vacunar fins a 500.000 persones cada setmana. Per fer-ho, s‘han destinat espais com pavellons esportius o universitats, que permetran vacunar de forma més massiva quan vagin arribant les noves dosis. A Lloret de Mar s’està estudiant quin punt habilitar per administrar les vacunes.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.