14.7 C
Lloret de Mar

Ja es poden vacunar les persones entre 60 i 65 anys

Amb el nou topall per administrar la vacuna d'AstraZeneca, aquest col·lectiu ja pot sol·licitar cita per vacunar-se sense necessitat de rebre el missatge de la Generalitat.

Administrant una vacuna
Administrant una vacuna

Darreres Notícies

Les persones que tenen entre 60 i 65 anys ja poden demanar hora per vacunar-se sense necessitat que els avisin prèviament.

servicios profesionales jimenez

El Departament de Salut ha començat a enviar 320.000 missatges a persones d’aquesta franja d’edat, però insistim en què no és necessari rebre aquest missatge per poder demanar hora. La cita prèvia es pot reservar a través del web vacunacovidsalut.cat.

Gràcies al nou topall d’edat per administrar la vacuna d’AstraZeneca, es podran començar a vacunar les persones d’entre 60 i 65 anys.

Justament aquest dimecres, després de nou dies d’aturada per descartar cap relació amb diversos casos de trombosi, s’ha reprès la vacunació amb AstraZeneca. S’està administrant a personal considerat essencial i població en general, tenint en compte aquest nou topall de fins a 65 anys.

Catalunya és una de les autonomies que més van pressionar per aconseguir l’ampliació del topall d’edat i la Generalitat assegura que continuaran pressionant perquè s’elimini i es pugui administrar a tothom.

El Departament de Salut assegura que té a punt un dispositiu que permetrà vacunar fins a 500.000 persones cada setmana. Per fer-ho, s‘han destinat espais com pavellons esportius o universitats, que permetran vacunar de forma més massiva quan vagin arribant les noves dosis. A Lloret de Mar s’està estudiant quin punt habilitar per administrar les vacunes.

spot_img

El + Vist