21.2 C
Lloret de Mar

Ja s’han obert les inscripcions per participar a la gimcana contra la SIDA

Es farà del 27 al 28 de novembre. Els grups han de ser de tres persones i els participants han de tenir entre 14 i 29 anys.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per a una gimcana contra la SIDA que organitza el Puntet. La peculiaritat principal és que es pot fer durant 24 hores. El tècnic de joventut, Carles Carbonell, ha volgut matisar que això no vol dir que els participants hagin de passar un dia sencer en actiu.

L’objectiu de la gimcana és informar i conscienciar els joves sobre els perills d’aquesta malaltia de transmissió sexual que, tot i que cada cop es pot controlar més, segueix sent molt greu.

La gimcana es durà a terme del 27 al 28 de novembre i hi haurà dues categories: de 14 a 20 anys i de 21 a 29. Els grups han de ser de tres persones i per apuntar-s’hi cal adreçar-se al Puntet. Els premis encara s’han d’acabar de definir, però hi haurà un cap de setmana en un alberg de Catalunya, un cap de setmana a la Molina, un sopar en un restaurant de luxe i entrades per un SPA i un gimnàs.

spot_img

El + Vist