27.7 C
Lloret de Mar
Cartell de les trobades

Jaume Dulsat es reuneix aquesta tarda amb uns quants veïns per conèixer les seves inquietuds

La sessió, que està plena, comença a les 17h a la Biblioteca.

Cartell de les trobades

Darreres Notícies

Jaume Dulsat es reuneix avui amb uns quants veïns per conèixer les seves inquietuds. La trobada, que està plena, forma part de la proposta “L’Alcalde, més a prop”. Té per objectiu fer reunions de tu a tu amb Dulsat, per tal que els ciutadans puguin mostrar directament i sense filtres les seves iniciatives o necessitats, que han de ser de competència municipal.

La sessió serà a partir de les 17h, a la Biblioteca. Al llarg de dues hores, l’alcalde escoltarà i conversarà amb un seguit de veïns que han demanat cita. Amb aquestes jornades, segons Jaume Dulsat, “busquem un format més directe perquè els veïns ens puguin explicar les coses que necessiten i que els amoïnen i, en aquest cas, que l’Ajuntament els pugui ajudar”.

L’objectiu principal és trobar solucions a les peticions que els veïns faran arribar a l’alcalde. Per això, ell mateix, després de les reunions, traslladarà les opinions recollides a l’Ajuntament i es farà un seguiment des dels diferents departaments. Dulsat explica que “de cada visita es fa un informe i, a partir d’aquí, es procedeix a portar-lo al departament que toqui. Es fa un seguiment de les coses que ens demanen i a curt o llarg termini la idea és poder buscar una solució”.

Segons Dulsat, en les anteriors trobades, els participants l’han fet arribar inquietuds de tot tipus, amb temes més genèrics i que afecten a col·lectius, però també situacions personals relacionades amb l’administració.

Com que per aquesta sessió ja no hi ha places, els interessats poden demanar cita per la següent jornada, que serà el 4 de juny al Centre Cívic del Rieral. Es pot fer per telèfon, al 972 36 17 78, o bé per correu electrònic, a alcaldia@lloret.cat.

Després de l’estiu, hi ha programades tres sessions més. Seran en els següents dies: el 3 de setembre, al Centre Cívic del Molí; l’1 d’octubre, al Centre Cívic de Can Carbó; i el 5 de novembre, a la Biblioteca.

spot_img

El + Vist