Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Cartell de les trobades

Jaume Dulsat es reuneix aquesta tarda amb uns quants veïns per conèixer les seves inquietuds

La sessió, que està plena, comença a les 17h a la Biblioteca.

Cartell de les trobades

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Jaume Dulsat es reuneix avui amb uns quants veïns per conèixer les seves inquietuds. La trobada, que està plena, forma part de la proposta “L’Alcalde, més a prop”. Té per objectiu fer reunions de tu a tu amb Dulsat, per tal que els ciutadans puguin mostrar directament i sense filtres les seves iniciatives o necessitats, que han de ser de competència municipal.

La sessió serà a partir de les 17h, a la Biblioteca. Al llarg de dues hores, l’alcalde escoltarà i conversarà amb un seguit de veïns que han demanat cita. Amb aquestes jornades, segons Jaume Dulsat, “busquem un format més directe perquè els veïns ens puguin explicar les coses que necessiten i que els amoïnen i, en aquest cas, que l’Ajuntament els pugui ajudar”.

L’objectiu principal és trobar solucions a les peticions que els veïns faran arribar a l’alcalde. Per això, ell mateix, després de les reunions, traslladarà les opinions recollides a l’Ajuntament i es farà un seguiment des dels diferents departaments. Dulsat explica que “de cada visita es fa un informe i, a partir d’aquí, es procedeix a portar-lo al departament que toqui. Es fa un seguiment de les coses que ens demanen i a curt o llarg termini la idea és poder buscar una solució”.

Segons Dulsat, en les anteriors trobades, els participants l’han fet arribar inquietuds de tot tipus, amb temes més genèrics i que afecten a col·lectius, però també situacions personals relacionades amb l’administració.

Com que per aquesta sessió ja no hi ha places, els interessats poden demanar cita per la següent jornada, que serà el 4 de juny al Centre Cívic del Rieral. Es pot fer per telèfon, al 972 36 17 78, o bé per correu electrònic, a alcaldia@lloret.cat.

Després de l’estiu, hi ha programades tres sessions més. Seran en els següents dies: el 3 de setembre, al Centre Cívic del Molí; l’1 d’octubre, al Centre Cívic de Can Carbó; i el 5 de novembre, a la Biblioteca.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.