14.6 C
Lloret de Mar

Jaume Dulsat no es tornarà a presentar a les eleccions del 2023

L'actual alcalde ho ha anunciat aquest dimecres a la tarda, en un acte en què ha afirmat que la intenció és esgotar el mandat actual.

-

Jaume Dulsat no es tornarà a presentar a les eleccions del 2023, tot i que la seva intenció és esgotar el mandat actual. Després, deixarà la vida política per tornar a treballar a l’empresa privada. L’actual alcalde ho ha anunciat aquest dimecres a la tarda, en un acte distès en què, a través d’una entrevista que li ha fet el periodista Marc Linares, ha fet balanç dels set anys i mig que du de mandat i que assegura que han estat molt difícils.

Dulsat ha explicat que el seu objectiu inicial era ocupar el càrrec un màxim de vuit anys i, tot i que reconeix que en algun moment ha dubtat, considera que és moment de deixar pas a un nou líder perquè a l’administració pública cal que hi hagi relleu.

“És hora de donar espai a lideratges nous a l’administració pública i, per tant, no em tornaré a presentar a les eleccions com a candidat”

Jaume Dulsat

No ho ha dit directament, però ha insinuat que Junts per Lloret presentarà candidatura i el líder podria ser el tinent d’alcalde Albert Robert.

Aquest últim mandat, sens dubte, ha estat marcat per la pandèmia. I ara que en sortim i que la temporada ha anat molt bé, cal fer front a la inflació actual, que augura uns mesos complicats per davant. Aquests aspectes, com també la situació política a Catalunya, han suposat una gestió complexa en la qual sempre ha prioritzat “mantenir l’estabilitat del govern per aportar la tranquil·litat i el dinamisme necessaris per poder tirar endavant projectes”.

Jaume Dulsat ha estat entrevistat pel periodista Marc Linares
Jaume Dulsat ha estat entrevistat pel periodista Marc Linares

Entre els projectes més destacats que s’han impulsat els dos últims mandats, l’alcalde ha posat de relleu, entre altres, el Pla Operatiu de Reconversió Turística, les subvencions aconseguides amb els fons Next Generation, que permetran tirar endavant projectes molt interessants, com el nou Mercat Municipal, o el projecte de la residència per a la gent gran, que segueix avançant, tot i que no tan de pressa com voldrien.

Pili Jiménez participa en el programa MotorDona per fomentar el paper de la dona en els ral·lis

La voluntat del Club Rally Classics és fer-ho no només en el rol de pilots i copilots, sinó també en el de la resta d’àrees d’organització i mecànica.

El veïnat de les Alegries prepara un curtmetratge sobre ‘La llegenda del traginer’

Dirigit per Joan Romà Ortiz, s'està fent amb motiu de la celebració de la Capital de la Cultura Catalana, el 2023.

Tres espectacles de dansa per a tots els públics, aquest diumenge, al Teatre

S'organitzen dins de la iniciativa Fem Dansa i tindran lloc tant al matí com a la tarda, dins i fora del teatre municipal.
- Publicitat -