24.8 C
Lloret de Mar
Dulsat, en la diada del 2017

Jaume Dulsat es presentarà davant del jutge si el citen a declarar per l’1 d’Octubre

"No és cap tonteria, i tant que hi aniré i respondré el millor que sàpiga les preguntes que el jutge em faci", expressa.

Dulsat, en la diada del 2017

Darreres Notícies

Jaume Dulsat es presentarà davant del jutge en cas que se’l citi a declarar amb motiu de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. Aquesta és la posició de l’alcalde de Lloret, després que la fiscalia hagi citat els 712 batlles que han donat suport al Govern de la Generalitat. Dulsat considera que la citació de la fiscalia és una alteració democràtica, amb la qual, segons ell, es converteix en extraordinari un acte que considera d’absoluta normalitat. Tot i no estar d’acord amb el contingut, diu que respondrà les preguntes del jutge. “No és cap tonteria, i tant que hi aniré i respondré el millor que sàpiga les preguntes que el jutge em faci”, expressa.

Dulsat ha confirmat que assistirà a la protesta d’aquest dissabte, a les 12 hores, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. Servirà per donar suport als 712 alcaldes de Catalunya que s’han posicionat de manera favorable a la celebració del referèndum.

Pel que fa a la votació de l’1 d’octubre, Dulsat manté que cedirà els espais municipals. Posa com a exemple que “cada vegada que algú demana unes instal·lacions per fer alguna activitat, l’Ajuntament les cedeix, per què no hauríem de fer el mateix amb el govern del meu país, que demana tenir unes escoles per anar a expressar una opinió? No tindria cap sentit que no ho fem”. 

Jaume Dulsat ha agraït el suport rebut per part de la Taula de Forces Polítiques i Socials de Lloret. Des del col·lectiu, critiquen la prohibició de posar urnes i demanen tranquil·litat i calma per a poder celebrar amb èxit el referèndum. A més, des de la taula han anunciat que duran a terme un acte el pròxim 23 de setembre. L’han qualificat de “potent”, tot i que encara no han desvetllat en què consistirà.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist