13.1 C
Lloret de Mar
Junts pel Sí

Junts pel Sí demana la col·laboració de tots els independentistes per convèncer els indecisos

Eduardo Reyes, Jordi Turull, Josep Maria Terricabras, Anna Caula, Jordi Orobitg i Natàlia Figueras han fet campanya a Lloret.

Junts pel Sí

Darreres Notícies

Eduardo Reyes, Jordi Turull, Josep Maria Terricabras, Anna Caula, Jordi Orobitg i Natàlia Figueras han estat aquest dilluns a la nit a Lloret per fer campanya per Junts pel Sí, amb 250 persones de públic a la plaça Germinal Ros, davant del teatre municipal. Tots ells han demanat a la ciutadania que aporti el seu granet de sorra per convèncer els indecisos perquè el 27-S votin “independència”. En aquest sentit, Turull ha ressaltat que, diguin el que diguin des de l’Estat espanyol, “el 27-S aquest país votarà si vol la independència o no”. I el lloretenc Jordi Orobitg ha matisat: “Som molts i érem molts a Barcelona, però amb els que hem estat sempre no som prous”.

Josep Maria Terricabras ha llençat un missatge optimista i ha demanat “que ningú no tingui por”, i ha matisat: “No volem que passin por ni els que estan en contra d’allò que nosaltres defensem”. I ha estat contundent: “A mi el que em fa por és continuar com estem perquè la situació és penosa”. Terricabras ha reconegut que la independència suposa riscos, però ha remarcat que “tots sempre correm riscos” i ha assenyalat que seria un gran risc si Catalunya deixés “un estat fantàstic”, però el que deixa, segons ell, és “un estat que va en contra de Catalunya”. El membre de Junts pel Sí ha conclòs que el nou país pot ser “magnífic” i permetrà “tenir presència al món”.

Eduardo Reyes ha recordat que ser independentista no vol dir tenir res en contra dels espanyols. “Jo sóc espanyol i mai renegaré del país on vaig néixer”, ha dit, però ha afegit que a Catalunya ha plantat les seves arrels i vol el milllor per a les generacions futures. “Catalunya sempre ha estat una terra d’oportunitats i se les volen carregar, però jo no vull que els meus néts hagin de marxar perquè aquí passen gana”. Reyes ha estat contundent quan ha enviat un missatge al president espanyol: “Els amos del nostre destí som nosaltres i que els quedi clar que, per les bones o per les males, nosaltres decidirem el nostre destí”. I ha assegurat que mai no ha sentit ningú que digui tantes “ximpleries” com l’Estat espanyol.

Els ponents han estat d’acord en què és “escandalós” i “una vergonya” que l’Estat portés al Tribunal Constitucional la llei de pobresa energètica impulsada per la Generalitat.

spot_img

El + Vist