16.6 C
Lloret de Mar

La Covid obliga a reservar en línia els tiquets de la Festa Major de Santa Cristina

Aquest canvi afecta els tiquets per anar en vaixell al paratge i el Ball de Plaça del dia 24 de juliol. L'altra novetat és que s'anul·la l'estofat popular.

El Ball de Plaça lloretenc centra la Festa Major de Santa Cristina.
El Ball de Plaça lloretenc centra la Festa Major de Santa Cristina.

Darreres Notícies

Des de dissabte passat, ja s’ha començat a repartir el programa de la Festa Major. Un dels canvis principals, en compliment dels protocols de seguretat COVID-19, és l’obligatorietat de reservar tiquet per poder assistir a la processó en vaixell fins al paratge de Santa Cristina i el Ball de Plaça de cara al 24 de juliol. Un i altre esdeveniment tindran un aforament més reduït per garantir la distància social. Els tiquets estaran disponibles a partir d’aquesta tarda al web lloret.cat. Degut a les restriccions Procicat s’ha anul.lat el estofat popular.

Un altre canvi és que el Ball de Plaça del dia 24 de juliol, Santa Cristina, el ballaran les Obreres del 2020 a les 19h, donat que no ho varen poder fer l’any passat, i a les 20h, les del 2021. És a dir, hi haurà un ‘doble’ Ball de Plaça. El dia 25 tornaran a ballar les del 2020 i el dia 26 de juliol les del 2021.

Les autoritats i altres representants pujant a un dels vaixells fins a Santa Cristina.

Tots els actes de la diada de Santa Cristina, 24 de juliol, es podran seguir en directe a través de Nova Ràdio Lloret i FITEL TV. Se’n farà una cobertura acurada a les xarxes socials, per poder apropar els moments més especials i emotius de la Festa Major lloretenca d’estiu a veïns i visitants.

A banda dels actes centrals del dia de Santa Cristina, des del dia 13 de juliol passat ja s’estan duent a terme diferents activitats com el Clon Festival, la 35a travessia Yasuji Fusano, el torneig d’escacs i el concert de Festa Major de la Coral Ars Nova.

Segueixen aquests dies altres propostes com Cinema a la Fresca, el concert de MCLAN, un espectacle familiar a la Biblioteca, el 37è aniversari del Casal Municipal de la Gent Gran, la cantada d’havaneres, visites teatralitzades, el concert d’Elena Gadel i Marta Robles o la presentació del llibre de la col·lecció Sa Caravera sobre Agustí Vila i Galí.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1417039024808734720?s=20

Una de les novetats destacades d’aquest 2021 és la distribució les banderes de Lloret de Mar que l’Ajuntament posa a disposició de tothom per engalanar els balcons amb motiu de la Festa Major. Es poden recollir a l’edifici municipal de Can Saragossa.

Com cada any, s’han començat a repartir els 3.000 mocadors solidaris, que aquest any tenen un color entre groc i verd clar, i els diners recaptats aniran destinats a l’associació Punt d’Equilibri, que ajuda nens amb problemes d’aprenentatge i en situació de vulnerabilitat.

spot_img

El + Vist