7.3 C
Lloret de Mar

La Creu Roja farà una radiografia de la situació actual, dijous

La Plataforma per la Pau ha convidat el coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, perquè faci una xerrada demà dijous al vespre a Lloret. El repesentant de l’ONG farà una radiografia de la situació actual, que titlla d’emergència social. Morist creu que tothom sap, ja sigui en primera persona o bé per […]

Enric Morist en la presentació d'Aliança Humanitària
Enric Morist en la presentació d'Aliança Humanitària

Darreres Notícies

La Plataforma per la Pau ha convidat el coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, perquè faci una xerrada demà dijous al vespre a Lloret. El repesentant de l’ONG farà una radiografia de la situació actual, que titlla d’emergència social.

servicios profesionales jimenez

Morist creu que tothom sap, ja sigui en primera persona o bé per familiars o coneguts, que hi ha moltes famílies que passen per un moment molt complicat i que els costa aconseguir les necessitats bàsiques per viure.

La tasca de la Creu Roja des del 2007 se centra en ajudar aquestes famílies, i a la xerrada de demà el coordinador de l’entitat exposarà quins són, al seu parer, els principals eixos de la situació, què ha provocat aquesta crisi i què es pot fer per ajudar les persones més necessitades.

En aquesta línia, la Creu Roja ha creat un projecte anomenat Aliança Humanitària. El programa té un doble objectiu: sensibilitzar la ciutadania i recaptar fons.

El 2013, la Creu Roja va atendre més de 250.000 catalans amb programes d’atenció a la pobresa.

Qui vulgui ampliar la informació sobre tot plegat, pot assistir a la xerrada que el coordinador de la Creu Roja farà demà a la sala polivalent de la biblioteca. Serà a partir de les vuit del vespre.

spot_img

El + Vist